Call Us : 055-5801249

Eenrichtingsverkeer Apeldoorn – Binnenstad

Home  >>  Nieuws  >>  Eenrichtingsverkeer Apeldoorn – Binnenstad

Eenrichtingsverkeer Apeldoorn – Binnenstad

   Nieuws   maart 27, 2019  No Comments

Het is over een paar weken niet meer simpel mogelijk om met de auto dwars door de Apeldoornse binnenstad te rijden. Op een stukje van de west-oostroute via Kalverstraat en Molenstraat-Centrum geldt dan éénrichtingsverkeer. Bestuurders van motorvoertuigen moeten daardoor een slinger maken via het Stationsplein om op hun bestemming te komen.

Later dit jaar gaat mogelijk hetzelfde gelden voor de tegenovergestelde route. Lokaal Apeldoorn is een voorstander van een betere doorstroming op de Apeldoornse wegen met de daarbij behorende positieve effecten op het milieu en de verkeersveiligheid. Lees meer in het Stentor nieuwsbericht: https://www.destentor.nl/apeldoorn/dwars-door-binnenstad-rijden-in-apeldoorn-wordt-een-stuk-lastiger-nieuwe-stukjes-eenrichtingsweg~ab21d49e/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *