CANDY KEES

48408656 2029902393752589 5351126692121280512 n

Deze marktkoopman was bekend onder deze zeer opvallende Apeldoornse bedrijfsnaam.

Na de motie van raadslid Ben Hendrikse ontstond er een markt op Winkelcentrum Orden. Door beginnersfouten klapte de markt in. Alleen Candy Kees hield 13 jaar dapper stand, en liet zich niet wegsturen! Na 51 jaar zwoegen stopt Candy Kees nĂ¡ mijn speciale titel: > DE KLEINSTE MARKT VAN NEDERLAND! < 

 Toen Candy Kees voortdurend werd tegengewerkt om zijn boterhammetje te verdienen…..ben ik er ( met veel De Stentor Apeldoorn publiciteit) met hulp vanuit mijn raadslid functie ingesprongen! Zodoende een zeer emotioneel afscheid en moeite om onze ogen droog te houden! Raadslid Ben Hendrikse van Lokaal Apeldoorn zal nu niet, dan niet, en nooit niet tussen de Apeldoornse miljoenen kwesties de menselijke maat uit het oog verliezen…….Ben Hendrikse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *